E.g., 2021-6-7
E.g., 2021-6-7

Vis mere

Vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Guardamar

Guardamar

Lej dejlig sommerhuse i Guardamar hos spanienferiehuse.dk. Book online, nemt og sikkert. Tag på ferie i Guardamar i Spanien, hvor solen er en sikker vært året rundt. Ferieboliger til leje i Guardamar del Segura. Dejlige ferieboliger til leje i Guardamar del Segura. Vha kort eller filter finder du let et sommerhus eller en feriebolig til leje i Guardamar del Segura.

Vores ferieboliger i Guardamar del Segura er perfekte til kør selv ferien. Bestil din feriebolig online eller kontakt vores kundeservice, vi svarer ugens 7 dage.

Guardamar del Segura ligger hvor floden af samme navn munder ud. Byen, som ligger 35 km fra Alicante, ligger i et smukt naturområde med fyrretræer, klitter, skove og sand og med brede, behagelige strande. Den gamle by lå på en bakke omgivet af Segura-floden.

Guardamar del Segura i Alicante-provinsen ligger ud til kysten af provinsen, hvor du vil opleve ca 11 kilometer fin sandstrand ideel til alle former for vandsport. Byen Guardamar del Segura er en vigtig turistby, især for spaniere.

Guardamar har flere forskellige økologisk interessante naturområder. Lagunas de La Mata Nature Reserve har et netværk af stier der er ideelle til vandre-og cykelture. Dette er virkelig stedet for naturelskere. I Dunas Reina Sofía-parken på mere end 70.000 kvm kan man lære utallige plantearter såvel dem, der vokser på land som vandplanter at kende, alt imens havbrisen lufter.