E.g., 2021-6-7
E.g., 2021-6-7

Vis mere

Vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Orihuela Costa

Orihuela Costa

Lej feriehus eller ferielejlighed i Orihuela Costa på spanienferiehuse.dk. Book online, nemt og sikkert. Nye lejligheder til leje på Orihuela Costa, Costa Blanca Syd med alle udstyr til at tilbringe en god ferie.

FERIE I ORIHUELA COSTA, SPANIEN
Kysten ved Orihuela har 16 km Middelhavsstrande og ligger ved Spaniens Costa Blanca, med dramatiske klipper og supergode sandstrande. Nogle af de bedste strande er Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Campoamor og La Zenia. Selve byen Orihuela ligger 30 km inde i landet, men er absolut et besøg værd når man holder ferie ved Orihuela Costa.

Der findes et stort udvalg af dejlige steder til en ferie i en feriebolig i Orihuela: Villamartin er bygget tæt på en af de mest kendte og udfordrende golfbaner i Spanien og Villamartin er et moderne feriekompleks med faciliteter i topklasse og panoramaudsigt.

Playa Flamenca ligger ved en strand, der har det europæiske blå flag for kvalitet, og egner sig til alle former for ferie. Beliggenheden ved stranden gør Playa Flamenca velegnet til en børnevenlig familieferie, og er man til solbadning, golf, vandsport eller kultur er der også rige muligheder for det her.

Cabo Roig kaldes også juvelen på Costa Blanca og Cabo Roigs fantastiske sandstrand og de fornemme villaer gør at ferieboliger i dette områder er i luksusklassen.

La Zenia ligger helt perfekt mellem to strande, der har det europæiske blå flag, og tre golfbaner i topklasse, Villamartin, Las Ramblas og Campomar. Man finder næppe et bedre udgangspunkt for at udforske alt det Orihuela-kysten har at byde på end La Zenia.

AKTIV FERIE OG ATTRAKSIONER I ORIHUELA COSTA
Alle ferieboliger ved Orihuela-kysten ligger tæt på de tre førnævnte topklasse golfbaner, og der findes et stort udbud af fritidsaktiviteter, inklusive det største net af trekking- og vandrestier i Spanien, to marinaer samt tennis, ridning, sejlads, lystfiskeri, windsurfing og udlejning af dykkerudstyr.

Regionen handler dog ikke kun om sport, men byder også på kunst og kultur, med eksempler på bygninger i romansk, gotisk og renæssance stil. Strandene, restauranterne, barerne og caféerne i Orihuela er som skabt til at nyde livet og slappe af.

VEJRET VED ORIHUELA COSTA, SPANIEN
Med over 300 solskinsdage om året og temperaturer over 20°C over halvdelen af året, er Orihuela Costa også et godt rejsemål udenfor hovedsæsonen. Juli og august er de varmeste måneder, hvor temperaturen kan nå op på 40°C, mens maj og oktober er ideelle rejsemåneder for dem, der foretrækker mere moderate temperaturer. 

FLYBILLETTER TIL ORIHUELA COSTA, SPANIEN
Orihuela ligger 36 km fra lufthavnen i Murcia og 40 km fra lufthavnen i Alicante og der er rigtig gode flyforbindelser hertil både fra Danmark og Nordtyskland, f.eks.fra  Hamborg. Sammenlign priser og find gode tilbud gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.