E.g., 2021-6-7
E.g., 2021-6-7

Vis mere

Vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Punta Prima

Punta Prima

Top 10 Punta Prima, Ferieboliger, Feriehjem & Lejligheder. Lej feriehus eller ferielejlighed i Punta Prima på spanienferiehuse.dk. Book online, nemt og sikkert. Sommerferie, påskeferie eller vinterferie Punta Prima har et flot og varieret. Nye lejligheder til leje på Costa Blanca Syd med alle udstyr til at tilbringe en god ferie.

Leder du efter et sted at overnatte i Punta Prima, Torrevieja? Book unikke boliger fra lokale værter, og oplev byen, som om du boede der.

Punta Prima i Spanien, et populært feriested takket være det milde klima om vinteren og + 20 30 + i sommeren, varmt vand i havet + 29 grader om sommeren, det gennemsnitlige antal solskinsdage om året 320. Udvikling af turisme, en stor kultur, store køkken, den spanske region i et gunstigt klima og naturlige forhold, billige ejendomspriserne tæt ved havet og god service!

Der er næsten ingen biltrafik ved stranden, og man finder en hyggelig strandpromenade med palmer, græsplæner og cafeer. Følger man vejen langs kysten, vil man nå til Torrevieja by, som har et hyggeligt torv, og alt hvad man kan ønske sig af butikker, restauranter, natteliv m.m., og der holdes markedsdag hver fredag.

Man kan også tage bussen til Torrevieja, og der er et busstopsted i umiddelbar nærhed. Er man til natur findes der et stort fredet område med naturpark, fuglereservat, samt 2 store saltsøer i området.

Hvis man hellere vil spille golf, så er der 3 velplejede golfbaner indenfor ca 10 min. Kørsel. Desuden er der mulighed for pragtfulde cykelture, vandaktiviteter, løbeture og mange andre former for motion.

REJSER TIL PUNTA PRIMA
Det er meget nemt at komme til Punta Prima, hvor lejligheden ligger. Fra Danmark til Spanien, I kan tage et fly til Alicante fra Aarhus eller Billund med Ryan Air eller fra København med SAS. Men det er en god idé altid at tjekke den fremragende søgemaskine Momondo for at finde den allerbilligste udbyder af en flybillet.

Fra Alicante til Punta Prima. Du kan leje en bil i lufthavnen. Det kan man gøre allerede, mens man er i Danmark via doyouspain.com hjemmeside. Det er praktisk, hvis man gerne vil til de nærliggende byer under ferien, og når man skal handle osv. Når I lander i lufthavnen, står bilen klar til jer.