E.g., 2021-6-7
E.g., 2021-6-7

Vis mere

Vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Torre de Horadada

Torre de Horadada

Lej dejlig sommerhuse i Torre de la Horadada hos spanienferiehuse.dk. Book online, nemt og sikkert. Tag på ferie i Torre de la Horadada i Spanien, hvor solen er en sikker vært året rundt. Få en skøn ferie i et af de lækre sommerhuse fra SpanienFeriehuse.dk.

Besøger du Torre de la Horadada, kan du være sikker på lune temperaturer og solens stråler. Området har en tilstand af evig forår, hvilket gør det til et populært feriemål for mange gæster. Overvejer du at tage på ferie i skønne Spanien, har SpanienFeriehuse et fint udvalg af sommerhuse til i Torre de la Horadada, der virkelig kan anbefales. Med udgangspunkt i en af vores fantastiske ferieboliger får du en god og velfungerende base, hvorfra du kan slappe af og nyde stedet.

Torre de la Horadada har alt hvad der kræves til en afslappende ferie. Godt vejr, skønne strande hvor du kan dase dagen lang, hvis du har lyst samt gode kulturelle indslag, du kan krydre dagene med. Der er også rig mulighed for at sætte tænderne i lækre spanske specialiteter, på nogle af de fremragende restauranter i byen.

SpanienFeriehuse har mange års erfaring med udlejning af feriehuse i denne region, så du er altid i gode hænder, når du lejer boliger hos os. Du kan søge blandt vores udvalg og reservere online hele året, døgnet rundt.

Torre de la Horadada er et, for de fleste danskere, ukendt spansk paradis, som har det hele og lidt til, hvis man drømmer om ro, fantastiske brede velplejede, børnevenlige strande, god mad og smuk natur. Det ligger ca. 60 Km. syd for Alicante, på grænsen mellem Costa Blanca og Costa Calida. Det er oprindeligt et gammelt fiskerleje med en gammel kerne og er et fredeligt område, tæt på små hyggelige spanske byer. Et ideelt sted at slappe af uden at kede sig. Et godt udgangspunkt for udflugter til større historiske byer.

Der er en fin byplan over Torre de la Horadada. Der er tænkt på grønne områder og legepladser ind imellem den varierede lave bebyggelse. Der er tænkt på parkeringsforhold til de mange feriegæster, der besøger strandene om sommeren. Der er ingen tårnhøje hotelmastodonter der skygger og får området til at virke øde om vinteren. Selv om vinteren hvor der ikke er så mange turister, virker området varm og indbydende.

Torre de la Horadada er et sted hvor man kan få opfyldt hovedparten af de ønsker, man kan have til en ferie. Man kan bare vælge hvilken vej man vil gå for at få opfyldt forskellige behov, Det er oplagt til cykelture, og gå ture gennem naturreservatet Las Salinas og Arenales de San Pedro, som starter 300 m. fra huset. Der er vådområder , der strækker sig over 10 km. Her er fuglereservat og man beskytter den oprindelige vegetation, ved at man bevæger sig gennem området på træbroer.

Der er en lille marina både til den ene og den anden side i Torre de la Horadada og i Puerto Marinas de las Salinas. hvor man kan nyde en forfriskning med udsigt over havet og marinaen. Eller gå rundt og se på færgeagtige luksusbåde i havnen. Bevæger man sig ind mod land oplever man spansk kultur i 2 hyggelige spanske byer, San Pedro del Pinatar og Pilar de la Horadada, hvor man kan ose rundt i små butikker, hvis man bliver træt af strand, vand og natur, eller man kan slå sig ned på torvene og pladserne og sidde og bare kigge på folk eller slentre rundt mellem de lokale indbyggere .

SHOPPING I TORRE DE LA HORADADA
Eller besøge de lokale markeder. Der er rig mulighed for shopping af al mulig art. Der er mange kinesiske markeder og et stort shoppingcenter Dos Mares i udkanten af San Pedro på vej mod San Janvier. Og et nyt stort shoppingcenter i La Zenia på vej mod Torrevieja, Og et nyt stort shoppingcenter i La Zenia på vej mod Torrevieja, kaldet Zenia Boulevard.

TERAPEUTISKE MUDDER SALTBADE OMKRING TORRE DE LA HORADADA
Ca. 10-minutters kørsel væk er Lo Pagan, en kystby nord for Mar Menor med et utal af forretninger, barer og restauranter. Lo Pagan er kendt for sine terapeutiske mudder saltbade, som er til fri afbenyttelse. Det største udendørs område i hele Europa. En række hoteller i området er kendt for terapi og behandlinger og spa bade, som specielt om vinteren er et besøg værd.

Mudderet med sin rensende kraft og udendørs termiske bade, har en gavnlig virkning på hudsygdomme, gigt, rheumatisme, psoreasis og for genoptræning efter knoglebrud og meget andet. Man smører et lag mudder på kroppen og lader det tørre og virke et stykke tid, hvorefter man skyller det af i varmt saltvand. Ikke mindst er det godt med et billigt grin, når folk i alle aldre og størrelser, møder hinanden indsmurt i mudder fra top til tå. Der er en helt speciel stemning og en god måde at bruge en eftermiddag på.

GOLFSPORT I TORRE DE LA HORADADA
Området er Ideelt til vandsport og golf. Der er 5 meget fine golfbaner inden for 15 -20 min. kørsel, med hver deres charme og udfordringer. 8 km til Lo Romero Golf, 10 km til golfbanerne Las Ramblas, Campoamor og Villamartin, 15 km væk Las Colinas, som er ret ny og er på Europas top 100. Desuden ligger der yderligere 3 spændende baner inden for 1/2 times kørsel.

KLIMAET I TORRE DE LA HORADADA
Klimaet,er typisk for Middelhavet, den mest afbalancerede i verden, med kølig havbrise om sommeren og beskyttelse af de omkringliggende bjerge mod den kolde nordenvind om vinteren. Gennemsnittet i området er omkring 320 solskinsdage om året med milde vintre og varme somre.Temperaturen veksler fra 18 grader om vinteren til 30 grader i højsommeren.

Kort

Feriehuse pr Torre de Horadada