E.g., 2021-6-7
E.g., 2021-6-7

Vis mere

Vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Torrevieja

Torrevieja

Lej feriehus eller ferielejlighed i Torrevieja på spanienferiehuse.dk. Book online, nemt og sikkert. Sommerhuse til leje i Spanien, vi har et bredt udvalg af gode Feriebolig udlejning, kvalitets feriehuse i og omkring Torrevieja på Costa Blanca syd for Alicante.

Med over 320 solskinsdage om året, er Torrevieja det perfekte sted at leje feriebolig. Vi har valgt at koncentrere os om Costa Blanca i Spanien på grund af vejret. Vejret er meget afgørende når ferien skal holdes eller man flytter sydpå i et sommerhus i flere måneder for at slippe væk fra den danske vinter. De spanske aftener på terrassen i en feriebolig er noget helt unikt, som skal opleves, det er med til at forøge livskvaliteten.

Er man til golf, giver området rige muligheder for at udfolde sig i denne sportsgren, der er flere gode og udfordrende golfbaner i området. De spanske restauranter udbyder lækre specialiteter for rimelige penge og vinen er ikke meget dyrere end vand. Der er rige oplevelses muligheder for børnene og utroligt lækre sandstrande på hele Costa Blanca og ikke mindst omkring Torrevieja.

Så uanset om man ønsker at langtidsleje et feriehus for at undgå den kolde og triste tid i Danmark, eller man lejer et feriehus for 1, 2, 3 eller måske hele 4 uger som sommerferiebolig, så er dette område af Spanien perfekt. Spanienferhuse.dk hjælper dig med at finde din feriebolig i Spanien

Torrevieja, 50km fra Alicante, er en imponerende by med fantastisk udsigt til havet og bjergene. Strandene ved Costa Blanca var tidligere meget populære blandt charterturister, men i de senere år har flere og flere fået øjnene op for hvor meget der er at spare ved at arrangere en individuel ferie i Torrevieja.

Hvadenten du lejer en ferielejlighed eller et feriehus med egen pool, mange ferielejligheder har iøvrigt fælles pool, giver det dig en fleksibilitet og muligheden for en individuel ferie som et hotel i Torrevieja ikke kan byde på. En individuel ferie, hvor du selv lejer din feriebolig direkte af ejeren og selv finder billige flybilletter, er desuden ofte mellem 10-50% billigere end en traditionel charterferie. Og hvorfor nøjes med et enkelt værelse i ferien når du kan leje en hel bolig, hvor der er god plads til alle?

FERIEAKTIVITETER UNDER EN FERIE I TORREVIEJA, SPANIEN.
Ferie i en feriebolig i Torrevieja giver dig ikke blot adgang til de storslåede strande ved Costa Blanca. I selve Torrevieja finder du et stort udvalg af forretninger, gode restauranter og livlige barer og bodegaer. Det ugentlige marked om fredagen byder på et stort udvalg af lokale råvarer, der kan give dig lyst til selv at lave mad i din ferielejlighed eller dit feriehus, samt lokalt kunsthåndværk.

De bedste og mest luksuriøse strande ved Torrevieja er Playa los Locos, Playa Naufragos og Playa del Cura. Lejer du en bil under dit ophold i Torrevieja kan du også prøve at tage til de følgende kendte strande med blåt flag Cabo Roig, La Zenia og La Mata, der ligger blot en kort køretur fra Torrevieja by.

Torrevieja Aqau Park med vandrutsjebaner og sjov for børnene har gjort Torrevieja endnu mere attraktiv til en familieferie. Der er et stort udbud af alle former for sport, lige fra et stort tenniscenter med sauna, swimmingpool og fitness, til vandsport samt sejl- og dykkerskoler, jetskiudlejning m.m.

Der ligger 4 golfbaner i omegnen af Torrevieja og flere rideskoler, der både tilbyder undervisning og rideudflugter. Der er fiestaer hver måned i Torrevieja og holder du ferie i en feriebolig, mens der er fiesta, bør du ikke snyde dig selv for denne oplevelse.

Europa største saltsøer ligger lige bag byen og selvom det nok ikke er øverst på listen over grunde til at leje en feriebolig i Torrevieja, finder man her et rigt fugleliv med over 250 arter. Store dele af området er derfor nu nationalparker.

VEJRET I TORREVIEJA, SPANIEN
De "koldeste" måneder i Torrevieja er forbavsende milde: temperaturerne i december og januar ligger mellem 10 og 16˚C. Juli og august er pragtfulde tidspunkter for en rigtig sol- og badeferie i Torrevieja, hvor temperaturerne ligger mellem 28 og 35˚C om dagen.

BILLIGE FLYBILLETER TIL TORREVIEJA, COSTA BLANCA, SPANIEN
Ferieboligerne i Torrevieja ligger kun ca. 35 km syd for lufthavnen i Alicante. Der tilbydes mange billige flybilletter fra Danmark og Nordtyskland, f.eks.fra Hamborg. Sammenlign priser og find gode tilbud gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.