E.g., 2024-7-20
E.g., 2024-7-20

Vis mere

Vis mindre

Vilkår og Betingelser og Privatlivspolitik

Bestillingsforespørgsel og betaling
Alle bestillinger er underlagt vores vilkår og betingelser. Enhver online bestilling vil blive kontrolleret, før vi kan bekræfte, at din bestilling er gennemført. Når du har fulgt bestillingsprocessen online, modtager du din bestillingsbekræftelse inden for 48 timer.

España Casas accepterer intet ansvar for økonomiske tab, du skal bekræfte din bestillingsbekræftelse før du rejser. I det usandsynlige tilfælde, at din indkvartering ikke er tilgængelig, vil España Casas sende andre lignende tilbud over indkvarteringer som et alternativ, som du kan vælge at bestille eller ej. Hvis du vælger ikke at bestille den alternative indkvartering, vil du ikke bliver opkrævet, og din bestilling vil blive annulleret.

Betaling
España Casas vil sende en bestillingsbekræftelse for hver bestillingsforespørgsel. Når bestillingen er foretaget, skal du forudbetale 30% af lejeprisen inden for 5 arbejdsdage. Restbeløbet skal betales mindst 60 dage før lejeperioden starter. Hvis bestillingen foretages inden for 60 dage før lejeperioden starter, skal du betale hele lejeprisen med det samme. Alle betalinger skal betales via bankoverførsel. Din betalingsopgørelse og bestillingsbekræftelse sammen kan bruges som lejekontrakt.

Det bankkontonummer, der er oplyst på bestillingsbekræftelsen, skal bruges ved betaling af lejeprisen. I tilfælde af lejebeløbet ikke er modtaget inden for 5 arbejdsdage, har vi ret til at annullere bestillingen uden forudgående varsel. Beløb, der allerede er betalt, vil ikke blive refunderet. 

España Casas forbeholder uden varsel at hæve eller sænke priserne, når som helst. I tilfælde af, at priserne falder, efter at du har foretaget en reservation, vi ikke er i stand til at give nogen tilbagebetaling for prisforskellen.

Omkostninger der er inkluderet i lejeprisen
Medmindre andet er nævnt, er vand og el, linned og brug af internetforbindelse inkluderet i lejeprisen.

Hvis lejer anullerer sin bestilling
Anullering skal rapporteres til España Casas telefonisk og skriftligt, og skal inkludere bestillingsbekræftelsen. Efterfølgende, vil España Casas vil sende en afbestillingsbekræftelse/faktura. Hvis reservationen annulleres mere end 40 dage før lejeperioden starter, faktureres 25% af den samlede lejepris. Hvis bestillingen annulleres inden for 40 dage før lejeperioden starter, faktureres 50% af den samlede lejepris. Hvis bestillingen annulleres senest 15 dage før lejeperioden starter, faktureres den fulde lejepris.

Hvis España Casas anullerer bestillingen
Hvis indkvarteringen ikke kan lejes på grund af uventede omstændigheder, kan España Casas ikke kan holdes ansvarlig for det, efter bestillingen er blevet foretaget og bekræftet, España Casas vil tilbyde kunden en indkvartering med lignende eller bedre funktioner uden godtgørelse til kunden eller yderligere omkostninger for kunden.

Afbestillingsforsikring
España Casas anbefaler altid at du tegner en afbestillingsforsikring, selvom du bestiller kort tid før lejeperioden starter. Desværre kan vi ikke tilbyde dig en. Du kan tegne både en afbestillings- og rejseforsikring hos dit forsikringsselskab. 

Ansvar for lejeren
Under dit ophold i ferieboligen, har du som lejer det fulde ansvar for indkvartering, interiør og alt hvad der hører til indkvarteringen, eventuelle skader på ejendommen forårsaget af dig eller dine rejsekammerater skal betales til lederen øjeblikkeligt af dig.

Lejer kan ikke holdes ansvarlig for mulige konsekvenser af indbrud tab af personlige egenskaber og enhver form for skade, som lejeren oplever i eller omkring indkvarteringen, i haven eller i den (delte) svømmepool. Husregler er en uopløselig del af lejekontrakten og skal nøje overholdes. Ved afrejse skal boligen afleveres i en rimelig stand, hvilket betyder at den skal fejes.

Alt i indkvarteringen skal sættes tilbage på det samme sted som det blev fundet ved ankomsten. Køkkenudstyr skal rengøres ordentligt og sættes på rette sted igen. I tilfælde af at lederen/ejeren finder ud af at (en af) ovennævnte regler ikke er overholdt, har han eller hun ret til at opkræve ekstra (rengørings) omkostninger fra lejer. Lejeren skal altid lægge sengetøj på sengene, det er ikke tilladt at bruge sengene uden.

Ansvar
Beskrivelserne på vores hjemmeside er udarbejdet i god tro. Imidlertid ejer eller kontrollerer España Casas ikke nogen af indkvarteringerne, eller faciliteter inden i indkvarteringen, så vi kan ikke påtage os noget ansvar i forbindelse med skade, tab eller skade forårsaget, medmindre det er ved handling eller undladelse af vores medarbejdere i virksomheden. Eventuelle værdigenstande der efterlades er på egen risiko.

Vores ansvar for affiliate er at yde den service, der er lovet, som er begrænset til bestillingsværdien i alle tilfælde.

Antal beboere
Det samlede antal gæster, der bor i indkvarteringen, må ikke overstige det antal, der er angivet på vores hjemmeside og på dit lejebevis. Ejeren forbeholder sig ret til at nægte adgang hvis antallet af person overstiger hvad der er tilladt.

Klager
På trods af største omhu er España Casas altid opmærksom på det vi tilbyder, og du kan altid komme med en klage. I tilfælde af en vigtig klage kan du kontakte lederen fra din feriedestination. I de fleste tilfælde er han eller hun i stand til at komme med en fornuftig og acceptabel løsning, så du stadig kan fortsætte med at have en dejlig ferie.

Internet 
Hvis du planlægger at bruge internettet, kan España Casas ikke garantere kvaliteten af internetforbindelsen.

Slutrengøring
Indkvartering skal til enhver tid afleveres i en ren og ryddelig stand som nævnt i husreglerne(rent porcelæn i skabet, ingen efterladning af husholdningsaffald, en ren grill, ren ovn mv.). Hvis du ikke overholder disse regler, kan du muligvis ikke modtage dit fulde depositum tilbage.

Depositum 
I tilfælde af indkvarteringen ikke afleveres i en ren og ubeskadiget stand og hvis for eksempel, inventaret i indkvarteringen er beskadiget eller der mangler noget, vil du måske ikke modtage hele dit depositum tilbage. Depositumet refunderes senest 8 dage efter afrejse.

Vand og elektricitet
I lande som Spanien, er svigt af vand og strømforsyning mere almindelige end i mange andre lande. Kommunale og/eller regionale myndigheder kan, af forskellige grunde beslutter at afbryde eller reducere vand- og elforsyningen. España Casas kan ikke holdes ansvarlig for den forårsagede skade.

Støj
Lejere må ikke forårsage nogen støjgener for andre mennesker i området. Man skal altid respektere sine omgivelser. Fra kl. 22.00 til kl. 08.00 skal man respektere den natlige hvile for sine naboer.

Energiforbrug og miljø
Hvis du lader lys og aircondition være tændt både nat og dag, vil det gennemsnitlige energiforbrug stige. For at holde dine omkostninger nede og for at spare på miljøet, anbefaler vi at du tager højde for dette.

Byggeaktiviteter, støjgener og miljøproblemer
I øvrigt kan uventede bygningsaktiviteter finde sted ved indkvarteringens umiddelbare omgivelser, eller naboer, kirkeklokker eller landbrugsredskaber der forårsager støjgener. Vi kan ikke holdes ansvarlige for dette.  Vi kan heller ikke beskytte dig mod eventuelle miljøproblemer i dit ferieområde.

Svømmepools
Den fælles svømmepool kan normalt bruges fra maj til november. España Casas er ikke ansvarlig for rengøring af svømmepoolen. I meget få ekstraordinære tilfælde skal svømmepoolen vedligeholdelses, repareres eller rengøres. España Casas kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle ulemper dette kan medføre.

Privatlivspolitik vedrørende brug af denne hjemmeside
España Casas behandler de personlige oplysninger af de besøgende på hjemmesiden på en respektfuld og fortrolig måde, i henhold til loven og tager alle mulige forholdsregler for at opbevare personlige oplysninger sikkert og korrekt. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik, er du velkommen til at kontkate os. Vi kan bruge visse oplysninger, hvis du besøger “denne hjemmeside”, Tilmelder dig selv eller brug vores tjenester, for at kunne informere dig om vigtige ændringer i forbindelse med denne hjemmeside og vores tjenester, hvis det er nødvendigt.

Hvis du gav os din tilladelse, kan vi bruge dine oplysninger for at informere dig om vores øvrige tjenester.  Vi vil ikke afsløre eller sælge dine oplysninger til tredjepart, eller dele dine oplysninger med dem, medmindre loven tvinger os til at gøre det. Vi kan tilpasse vores privatlivspolitik, hvis nye tjenester skal tilføjes, de gældende love er blevet ændret, eller i tilfælde af kommerciel udvikling. Andringer af privatlivspolitikken offentliggøres på denne hjemmeside.

Vilkår og betingelser, hjemmeside og begrænset ansvar
Vilkår og betingelser for denne "ansvarsfraskrivelse" gælder for denne hjemmeside. Sørg for at du læser denne ansvarsfraskrivelse meget omhyggeligt. Alle dokumenter og andre oplysninger på denne hjemmeside er beskyttet med ophavsret.

Selvom denne hjemmeside er blevet konstrueret med yderste omhu, kan España Casas ikke holdes ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte skader, der eventuelt skyldes brug af oplysningerne på denne hjemmeside. Ingen rettigheder kan udledes af, og ingen krav kan lægges til indholdet af denne hjemmeside.

Brug af denne hjemmeside
Oplysningerne via denne hjemmeside må ikke bruges som værende rådgivning. Beslutninger baseret på disse oplysninger er for din egen regning og risiko.

Oplysninger om rejsemål
Billeder og beskrivelser af rejsemål og ferieboliger på denne hjemmeside er lavet og placeret med yderste omhu. De er beregnet til at give dig et realistisk indtryk af indkvarteringerne.

Anvendelse af de generelle vilkår og betingelser
España Casas vilkår og betingelser gælder for alle boliger og andre ekstra) tjenester, der tilbydes på denne hjemmeside af Espana Casas.

Copyright 
På hjemmesiden og indholdet heraf gælder España Casas copyright. Man må ikke bruge indholdet af denne hjemmeside til kommercielle formål uden vores forudgående skriftlige godkendelse.

 

 

Frequently Asked Questions