E.g., 2024-6-18
E.g., 2024-6-18

Vis mere

Vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Flamenca Village

Flamenca Village

Lej feriehuse eller ferielejligheder i Flamenca Village, Playa Flamenca i Spanien via vores hjemmeside SpanienFeriehuse.dk

Playa Flamenca er en smuk kyst boligområde i Orihuela Costa. Med en lokal bank, turistinformation kontor, supermarked, barer, restauranter og et par butikker, det har fornemmelsen af ​​venlige lokalitet og paradis ro. Der er en af ​​de bedste gade markeder rundt afholdes hver lørdag fra 09:00 til 15:00 på hovedgaden og er bogstaveligt talt 2-3min gang fra Casa Miela.

Den huser alt du kunne ønske for fra frisk frugt og grønt til sko, smykker og sengetøj. De frisk ristede kyllinger er læskende og de tyske danishes smelte i din mund! Orihuela Costa og de omkringliggende regioner har noget for næsten enhver turist, smukke sandstrande med strandbarer og grill til sent, historiske bygninger, forskellige golfbaner med åbne restauranter og barer, smuk natur og betagende landskaber.

Der er også meget nyåbnede Zenia Boulevard Shopping Centre inden for 10 minutters gang fra villaen med alt, hvad du kunne forestille sig på ét sted! Open air shopping, restauranter og barer er åbne til sent. Legeområder for børn, springvand til at holde børnene cool! Meget store tv i torvet med boder og fortovscafeer.

En hel dag ud for hele familien! Den travle by Torrevieja er omkring 10 min kørsel nord og giver en beboer promenade marked, tivoli, barer og restauranter og meget mere. Andre Aktiviteter: Gå Karting, Center tæt ved på N332, Lovely Water Park nær Torrevieja, Terra Mitica Theme Park Benidorm inden for 1 times kørsel nord