E.g., 2024-4-20
E.g., 2024-4-20

Vis mere

Vis mindre

Sådan bestiller du

Maak een keuze. Voer uw reisdata of bestemming in en zoek in ons aanbod vakantie -accommodaties naar een geschikt verblijf. Onze website wordt als zeer gebruikersvriendelijk ervaren.

Udforsk
Indtast dine rejsedatoer eller rejsemål og se efter ferietilbud i vores liste. Det tager inge tid og er nemt at finde en inkvartering via vores hjemmeside.

Bestil dit ophold
Indkvarteringssiden giver dig mulighed for at angive flere muligheder. Du er i stand til at forespørge eller foretage en øjeblikkelig bestilling. Betalinger skal ske via bankoverførsel.

Nøgleoverdragelse
Efter bekræftelse og modtagelse af dine rejsedetaljer, arrangerer indkvarteringslederen nøgleoverdragelsen og leverer forskellige tjenesteydelser ved ankomsten og i løbet af ferien for at gøre din ferie så komfortabel som muligt.

HVORFOR BESTILLE HOS ESPANA CASAS? 
Moderne Ferieboliger
Professionelt og Dedikeret Team
Tilbyder en Venlig og Professionel Service
Fuld Ejendomsservice
Ofte Besøgte Hjemmesider
Maksimal Eksponering af Listede Ejendomme
God Visualisering og Indtryk
 

Hvem er vi?

España Casas er en professionel organisation, som hjælper turister med at finde indkvartering i Costa Blanca området i Spanien. Vi har konstrueret spanienferiehuse.dk så kunderne nemt kan søge efter vores ferieboliger, for at finde den luksuslejlighed, der passer til gæsterne behov.

Vi giver også nyttige oplysninger om området og de lokale omgivelser, hvad man skal se, hvad du skal prøve, og hvordan du kommer dertil. Dette giver alle de nyttige oplysninger så du kan få den bedst mulige badeferie i dette smukke område. Vi har specialiseret os i ferielejligheder med egen forplejning, i de allerbedste boligkomplekser på Costa Blanca i Spanien.

Vi er stolte over ikke bare at være en søgemaskine hvor du bare kan bestille en feriebolig, hvilket betyder at hver forespørgelse behandles personligt af vores dygtige og engageret team. Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte feriebolig, om det er til hele familien, par, singler eller grupper, på den måde får du lidt lidt ekstra med et personligt præg.

Vi lister ejendomme på vegne af ejerne, der har udpeget en lokale medarbejder for at sikre, at din feriebolig er klar når du ankommer og give dig i alt den hjælp, du kan kræve under dit ophold.

Hvis du har specifikke forespørgsler eller spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os. Vi håber du vil nyde din ferie i en af vores indkvarteringer.

 

 

Frequently Asked Questions