E.g., 2024-6-18
E.g., 2024-6-18

Vis mere

Vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Panorama Mar

Panorama Mar

Lej feriehuse eller ferielejligheder i Panorama Mar Punta Prima, Spanien via vores hjemmeside SpanienFeriehuse.dk

På spanienferiehuse.dk kan du nemt søge fra et stort udvalg af ferieboliger som er til leje i Punta Prima området. Populære ferielejligheder med udsigt til stranden, kan også lejes kortsigtet i det ny renoveret område i Panorama Mar. Panorama Mar er et nyt udviklet havområde i Punta Prima, Torrevieja. Beliggende med blot en promenade mellem Middelhavet og Panorama Mar, det bliver svært at finde en bedre placering på den sydlige del af Costa Blanca.

Panorama Mar består af 4 blokke med i alt 185 lejligheder og er orienteret direkte mod syd med en fantastisk udsigt over Middelhavet, Playa Flamenca og Torrevieja. Udlejningsejendomme i dette kompleks, drager fordel af smukke fællesarealer med 3 svømmebassin, infinity-pools, et varmtvands-jacuzzi, soppebassin til de mindre børn, multi-purpose sportspladser og en legeplads for børn. Panorama Mar er en privat bebyggelse med overvågning, samt underjordisk parkering og depotrum.

Lejlighederne har en stor møbleret stue, spisebord, lædersofaer, 2 eller 3 soveværelser, med LCD-TV i soveværelserne, aircondition, LCD-tv i stuen med internationale satellitkanaler og WIFI. Det åbne køkken er fuldt udstyret med de nødvendige faciliteter, inkl. en opvaskemaskine.

Der er også et varmtvandssystem, som sikrer et behageligt indeklima i vintermånederne. Disse lejligheder er godt designet, der tilbyder masser af komfort, fremragende kvaliteter og giver maksimal nydelse i fællesområder i det smukke residencial boligkompleks.

Panorama Mar Punta Prima, ligger kun 5 km fra Torrevieja og udmærker sig ved sin gode kommunikations- og sundhed infrastruktur, Alicante lufthavn ligger ikke langt herfra. I området finder du rene strande, restauranter, barer, cafeer, supermarked osv alle inden for gåafstand, hvilket gør Punta Prima til det ideelle sted at nyde din ferie.

Zenia Boulevard indkøbscenter er inden for rækkevidde med bil, og inden for 20 minutter vil du finde flere golfbaner, herunder den prisbelønnede Las Colinas Golf & Country Club.