E.g., 2024-6-18
E.g., 2024-6-18

Vis mere

Vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Sea Senses

Sea Senses

Lej feriehuse eller ferielejligheder i Sea Senses, Punta Prima, Spanien via vores hjemmeside SpanienFeriehuse.dk

Lejlighederne ligger i forreste række med en uovertruffen havudsigt, fremragende indretning og rummelige fællesarealer, som er udstyret med alle mulige bekvemmeligheder. Fra balkonerne kan du nyde den smukke udsigt, ud over fællesarealerne, svømmebassin, den hyggelige promenade, naturparken Cala Ferris og endda havnen og byen Torrevieja. Du kan nyde infinity-pools med en storslået udsigt over Middelhavet, hvoraf den ene er opvarmet, du kan slappe af på en vandseng eller i en af de opvarmede jacuzzier.

Du kan holde dig i form på de forskellige sportsbaner, tennis, fodbold, basketball, eller træning i det fantastiske fitnesscenter, der med sin store glasfront giver mulighed for panoramaudsigt over havet. Drag fordel af en tur i de tyrkiske bade eller finske saunaer, eller bare nyde solen fra liggestolene eller sengene der er lavet i Bali stil.

Ungerne vil også have stor glæde af de forskellige svømmebassin, en af dem med rutsjebane, der er forskellige legepladser med vandstråler, børneslot og bordtennisborde. Der er Wi-Fi overalt på området. Parkering er også muligt i den underjordiske garage.

Stranden i Rocio del Mar ligger direkte overfor for boligkomplekset, som er blevet tildelt blå flag og "Q" for turist kvalitet. Der er også tilgængelige strande og bugter i: Punta Prima beach, La Zenia Beach og Cala Ferris, Playa Flamenca samt andre.

I området kan du finde alle typer af service, som er åben hele året. Der er flere kommercielle områder i umiddelbar nærhed med et stort udvalg af butikker, restauranter og underholdningssteder. I nærheden er der også to store indkøbscentre: Zenia Boulevard på Orihuela Costa og Habaneras i Torrevieja. Torrevieja hospital ligger kun 3 km fra boligkomplekset.