E.g., 2024-6-18
E.g., 2024-6-18

Vis mere

Vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Sunset Drive

Sunset Drive

Lej feriehuse eller ferielejligheder i Sunset Drive Benidorm, Spanien via vores hjemmeside SpanienFeriehuse.dk

Denne 2 blok boligkompleks har i alt 264 lejligheder opdelt i 252 lejligheder på etage 1 til 22, og 12 duplex penthouses med solarier på stueetagen 22 til 24. I stueetagen finder du nogle forretningslokaler, en underjordisk og udendørs parkering og et enormt fællesområde med svømmebassin, boblebade, legeplads, fitness og sportsfaciliteter.

EKSKLUSIVE STRAND LEJLIGHEDER TIL LEJE I BENIDORM
Boligkomplekset Sunset Drive Benidorm er det perfekte sted at nyde Middelhavets fornøjelsesliv. Lejlighederne er luksuriøst og moderne indrettet, der er satellit-tv og fælles WIFI. Der er masser af faciliteter, der kan hjælpe dig i dit daglige behov, såsom butikker, centre og restauranter som alle er inden for rækkevidde, og selvfølgelig inden for gåafstand til de smukkeste sandstrande i Benidorm.

Alt dette, sammen med de smukke anlagte haver gøre dette til en unik boligkompleks på Costa Blanca. Haven på sine 13.000m2 har 3 svømmebassin, 3 boblebade, en slappe af lounge og andre nødvendige faciliteter som et fitnesscenter med finsk sauna, opvarmet pool, padel, tennis, multisport, curling og petanque. Børnene har deres egen pool-sø med vandspil, flere legeområder med rutschebaner og gynger samt en lille biograf. Masser af sjov og nydelse, der gør Sunset Drive Benidorm til det ideel feriested for enhver ferie elsker og bestemt også til vinter besøgende. Dette nye boligprojekt fremhæver følgende funktioner:

STORSLÅET HAVUDSIGT
Alle lejligheder har en storslået udsigt over havet, da byggeriet er placeret 30 meter over havets overflade, hvilket sikrer en fantastisk udsigt.

FREMRAGENDE PLACERING
Alle ejendomme er sydvendt, dette giver mange timers solskin om dagen, selv i den mindre gunstige vinterperiode, som gør det til et egnet sted at overvintre.

DESIGN
Sunset Drive ligger tæt ved Playa de Poniente stranden i Benidorm og har til formål at være et benchmark bygning i dette velkendte område. Boligkomplekset ser moderne ud, er godt designet og har en høj konstruktion af høj kvalitet. Der er store overdækkede terrasser, åbne rum og et stort fællesareal.

TÆT PÅ STRANDEN
En afstand på ca. 150 til 200 meter, krydsende Avenida de La Vila Joiosa og Avenida Vicente Llorca Alos, finder du den smukke kyst linje Benidorm. Poniente Beach er den største af alle strande, 3 km i længde og 80 m bred, og du har det hele lige foran boligkomplekset.

BELIGGENHED
Sunset Drive ligger i hjertet af Benidorm, hovedstad for europæisk turisme og i midten af Poniente Beach, der er forbundet med resten af byen, finder du en travl to kilometer lang strandpromenade. Der er utallige butikker med alle typer af service er tilgængelige nær boligkomplekset. Bare et par minutter afstand i bil finder du Centro Comercial "La Marina", der har alt service, du har brug for i dit daglige behov, såsom supermarkeder og andre indkøbsmuligheder.

FRITID
Benidorm har den stort udvalg af fritids- og underholdning spots. Masser af restauranter, diskoteker, barer, natklubber og andre muligheder, såsom tema- og seværdighed park som Terra Mítica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar.