E.g., 2024-6-21
E.g., 2024-6-21

Vis mere

Vis mindre

Home > Feriehus > Bestemmelsessted > Torre La Mata

Torre La Mata

Lej feriehus eller ferielejlighed i La Mata på spanienferiehuse.dk. Book online, nemt og sikkert. Nye lejligheder til leje på La Mata, Costa Blanca Syd med alle udstyr til at tilbringe en god ferie.

La Mata ligger omkring 25 Km syd for Alicante og Alicante Airport. Der går dagligt 8 lufthavnsbusser fra lufthavnen til La Mata og ligeledes 8 busser fra La Mata til lufthavnen og busturen tager cirka en time.

På grund af den smukke natur der omringer La Mata, Torrevieja, kan det anbefales at leje en bil, så man nemmere kan komme rundt. En cykel er et andet alternativ og en anden måde hvorpå man kan opleve byen eller kultur og middelhavsstemningen.

I den nordlige udkant af Torrevieja ligger La Mata (eller Torrelamata) og en smule længere mod nord, Guardamar del Segura strandene, som er meget populære hos turisterne. Begge strande har modtaget det Blå Flag, som er en udmærkelse for renligheden og sikkerheden på strandene.

Som turist i La Mata bør man ikke kede sig, da byen kan byde på mere end bare strande og vandsportsaktiviteter. Der er utallige forslag til aktiviteter både indenfor bygrænsen, men også en kort køretur derfra. Langs med strandpromenaden i La Mata ligger der restauranter, barer og diskoteker, der alle er sprængfyldte med liv både nat og dag. Torrevieja og de omkringliggende områder er også kendte for produktionen af salt.

To store natur saltsøer, Laguna Salada de Torrevieja og Laguna Salada de la Mata, ligger vest og nordvest for byen. Saltsøerne er en del af de smukke landskaber og de danner tilsammen et naturreservat “La Mata og Torrevieja Lagoons Natur Park” med en række aktiviteter for turister, blandt andet vandreture og utrolige fugleobservationer.

Saltaflejringerne i La Mata i Torrevieja er åbent for besøgende og er en stor seværdighed i området. Man får et indblik i den unikke måde at udvinde vådt salt til salg på verdensplan.

Søerne kan ses fra N332 vejstrækningen der går fra Alicante Lufthavn til La Mata.